Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
ΜΕΡΟΣ 2ο

Μετα την ολιγοημερη διακοπη λογω δουλειας επανερχομαστε. Μεγάλη επιτυχία έχει σημειώσει ο διαγωνισμός μας ως τώρα. Έχουν δωθεί ήδη σε 3 φίλους αναγνώστες που απάντησαν κινητά τελευταίας τεχνολογίας. Συνεχίστε και εσείς να παίρνετε μέρος.

Η σωστή απάντηση στο προηγούμενο κουίζ είναι η 3. Ναι φίλοι μου η εικόνα είναι από την περιμετρική μας όπως έχει καταντήσει με μπάζα και σκουπίδια.

Ερχόμαστε τώρα στο νέο μας κουίζ. πείτε μας τί βλέπουμε στη φωτογραφία που μας εστειλε φιλος αναγνωστης:
κλικ για μεγέθυνση

1) Την προετοιμασία του δήμου μας, για τον επόμενο αγώνα formula 1 ;

2) προστατευτικό για τα αυτοκίνητα που πάνε να πέσουν στην θάλασσα, προσπαθώντας να αποφύγουν τις λακούβες του δρόμου;

3) Χωματερή δίπλα στην θάλασσα;

4) Εικαστική παρέμβαση μαζί με τους μπλέ σωλήνες που είναι πιο κάτω;

5) Χώρο προστασίας και αναπαραγωγής κουνουπιών;

Μπορείτε να μας αφήνετε το σχόλιο σας παρακάτω, η να μας στείλετε mail στην διεύθυνση μας.

ΥΓ. Ελπίζουμε να μην έχουν τοποθετηθεί τα λάστιχα εκεί για "προστασία" για τα αυτοκίνητα γιατί το βράδυ δεν φαίνονται.
Κανονικά στο σημείο αυτό πρέπει να τοποθετηθεί σήμανση και να μπουν ανακλαστικές πινακίδες (λέμε εμείς τώρα).
Μην πάει κανένας και πέσει μέσα στην θάλασσα.
ΥΓ2. Στο site του δημου μας : http://www.aitoliko.gov.gr/ βλεπουμε στην καρτέλα του δημοτικού συμβουλίου(εδώ) οτι υπαρχει βιβλιοθηκη και πρόεδρος ειναι ο κ. Καρετσος Δημ. Μηπως μπορειτε να μας πειτε που βρισκεται η βιβλιοθηκη για να παμε να διαβασουμε;

5 σχόλια:

  1. Η συγκεκριμένη εικόνα είναι από τα οχυροματικά έργα που έκανε ο Λιακτάς στο ΝΤΟΛΜΑ και τα οποία η δημοτική μας αρχή φρόντισε να τα διατηρήσει για να μαθαίνουν οι νέοι την τοπική ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο για το Δημητράκη τον Καρέτσο πιστεύω ότι θα τη γνωρίζει τη βιβλιοθήκη. Θα τον έχει πάει εκεί ο μπαμπάς του μιας κι από μόνος του δε θα είχε τη δυνατότητα να την επισκεφτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ θα σου πω πραγματικά τι είναι και ας μην κερδίσω τίποτα . Είναι η οικολογική συνείδηση ενός πολίτη με πρώην οράματα . Μόλις άκουσε για ανακύκλωση είπε να βοηθήσει λίγο και αυτός δημιουργώντας τέχνη με ανακυκλώσιμα υλικά
    Υ.Γ οι ορολογίες στα βαρβαρικά είναι Trash Art και Recycle Art

    ΜΑΥΡΗ ΜΟΥΝΤΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με συγχωρήτε αγαπητοί φίλοι συνδημότες και συνσχολιαστές που θα γίνω αυστηρός μαζί σας, ΑΛΛΑ με αναγκάζεται να το κάνω. Λέτε όλοι σας τρίχες.
    Αυτό που βλέπετε, είναι η ολοκλήρωση της μεταπρατικής συνείδησης του επαγγελματία, συνυφασμένη με τη στρουκτούρα της απαξιωτικής ευαισθησίας του αιρετού, ειδομένη μέσα από το πρίσμα της αδιαφορίας, που εάν συνδυαστεί με τη θεωρία της ανικανότητας του Νίτσε, θα μας δώσει αυτή την πολύ ωραία εικόνα.
    Κοινώς, είναι απλά λάστιχα που ένας γαϊδαρος επαγγελματίας τα πέταξε εκεί για να μην πιάνουν χώρο στο μαγαζάκι του, και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να τα μαζέψει και να καταλογίσει το αναλογούν πρόστιμο.
    Τειρεσίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βιβλιοθήκη είπες; Πέρασαν από λογοκρισία τα βιβλία και μην απορήσεις αν τα δεις να φορτώνονται σε φορτηγό του Δήμου για χωματερή!
    Κατά τ΄άλλα κοσμούν ιδιωτική επιχείρηση με... πλούσια προσφορά στο Δήμο. -ο λαογράφος-

    ΑπάντησηΔιαγραφή