Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Να διαφημίσουμε την πόλη μας.

Λοιπόν παιδιά επειδή όπως θα έχετε καταλάβει το Αιτωλικό μας μέρα με την μέρα ερημώνει, και ιδιως το χειμώνα μετά τις 8 το βράδυ δεν κυκλοφορεί ψυχή και έτσι όπως πάμε θα το κλείσουμε, και επειδή δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα από κανέναν αν δεν κινηθούμε μόνοι μας προτείνω να κάνουμε μια αρχή ξεκινώντας έστω και με κατι μικρό αλλα σημαντικό:

Να φτιάξουμε μια αφίσα για το πανηγύρι την οποία από τον Ιούλιο να την στέλνουμε σε όλα τα blogs πανελλαδικά, να την κολλήσουμε σε Πάτρα, Αγρίνιο, Ναύπακτο και αν μαζέψουμε και κανένα χρήμα να την βάλουμε στο in.gr.
Η αφίσα να έχει φωτογραφίες από το Αιτωλικό, λιμνοθάλασσα, πανηγύρι, άλογα και αρματωμένους και να προσκαλεί το τριήμερο 20 - 23 στο Αιτωλικό.

Παιδιά από το etoliko.gr (Τάσο, Δημήτρη, Αποστόλη) αν έχετε φωτογραφίες η ιδέες, φίλοι mep, etoliko-views, etoliko-news, Διονύση, πολιτιστικός σύλλογος, Βανια, Μιχάλη και όποιος άλλος θέλει, να δούμε όλοι μαζί τι μπορούμε να κάνουμε. Αργοτερα μπορουμε να το επεκτεινουμε με μια πανελληνια γιορτη ερασιτεχνικου ψαρεματος το χειμωνα αλλά επειδή από υποδομές φιλοξενίας είμαστε στο μηδέν ας ξεκινήσουμε πρώτα από το πανηγύρι και μετά από την γιορτή του ψαριού.

Όποιος θέλει να συμμετάσχει  ας αφήσει σχόλιο στην ανάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου