Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Οδηγίες προς υποψηφίους δημάρχους Μέρος 3ο

Φίλοι υποψήφιοι, το ιστολογιο μας συμπαρίσταται στον δύσκολο αγώνα που κάνετε όλοι σας. Κατανοούμε την τιτάνια προσπάθεια να πείσετε τον κόσμο ότι αξίζει να σας εμπιστευτεί. Ομως,μήπως, λέμε τώρα εμείς, μήπως σας πέρασε από το μυαλό να ανακοινώσετε στις ιστοσελίδες σας τα προγράμματα σας, λέμε δηλαδή και να μην μας παρεξηγείτε, με το συμπαθειο, αλλά να βγάζατε και ένα πλάνο των δράσεων που σχεδιάζετε και λέμε τώρα άκου να δεις τι σκεφτόμαστε και ένα πρόχειρο προϋπολογισμό του κάθε έργου. Όχι τίποτε άλλο βρε παιδί μου αλλά να ξέρουμε και εμείς τι πρόκειται να κάνετε και να μας βοηθήσετε στην κρίση μας.
Γιατί καλά είναι τα ονόματα των συμβούλων αλλά επειδή δεν έχετε βάλει φωτογραφίες τους δεν ξέρουμε αν είναι όμορφοι, οπότε ποιον θα διαλέξουμε;; Ε ποιον;;
Μέχρι να τα ανακοινώσετε μπορείτε να μελετήσετε το παρακάτω βίντεο, που βρήκαμε από ομιλία του Δημήτρη Τσουκαλά, ο οποίος πήρε ένα χωριό - στάβλο και το έκανε πρότυπο. πρόκειται για την Ανάβρα του νομού μαγνησίας. Το συνιστούμε 3 φορές την μέρα μετά φαγητού. Συγνώμη που σας ενοχλήσαμε, ευχαριστούμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου