Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
ΤΟΥ ΑΛ ΑΙΤΩΛΙΚΟ NEWS

Κυρίες και κύριοι, φίλοι συνδημότες, λόγω του ανελέητου ανταγωνισμού που δεχόμαστε από άλλα blogs του χώρου, τα οποία με διαφημιστικές καταχωρήσεις στον τύπο, προσπαθούν να μας εξοντώσουν και να μηδενίσουν την αναγνωσιμότητά μας, αποφασίσαμε να κάνουμε έναν διαγωνισμό όπου θα χαρίσουμε σε όλους εσάς, τους αναγνώστες μας, πλούσια δώρα.

Έτσι μαζέψαμε ότι λεφτά είχαμε και αγοράσαμε 3 ολοκαίνουργιες πόρσε, 4 διαμερίσματα υπέρ λουξ σε προνομιακή τοποθεσία, 2 ιστιοφόρα και 1000 κινητά τελευταίας τεχνολογίας με κάμερα 3,2 Mpixel, wifi, gps.

Και όλα αυτά τα προσφέρουμε σε εσάς, αγαπητοί αναγνώστες εντελώς δωρεάν.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκέπτεστε συχνά την σελίδα, και να απαντάτε σωστά στα φωτογραφικά κουίζ που θα δημοσιεύουμε. Όποιοι απαντήσουν σωστά σε όλα τα κουίζ θα μπουν στην κλήρωση για τις πόρσε, τα διαμερίσματα, και τα ιστιοφόρα. Οι υπόλοιποι θα κερδίσουν από 1 κινητό.

Ξεκινάμε σήμερα με το πρώτο κουίζ που φαίνεται παρακάτω, και πείτε μας τί παριστάνει η φωτογραφία:

κλικ για μεγέθυνση

1) Τμήμα από τον πίνακα ζωγραφικής του Γ. Τσαρούχη "Ο Κυματοθραύστης";

2) Σκηνή από κατολίσθηση στα Ιμαλάια;

3) Την εγκατελειμένη περιμετρική;

4) Εικαστική παρέμβαση μαζί με τα σκουπίδια που είναι πιο κάτω;

Μπορείτε να ψηφίσετε από σήμερα και για μια εβδομάδα. Σε αυτό το διάστημα θα περιμένουμε και μια επίσημη απάντηση. Μετά θα δώσουμε εμείς την κατά την γνώμη μας σωστή απάντηση από τις 4.

Ψηφίστε αφήνοντας το σχόλιο σας παρακάτω, η στείλτε μας mail στην διεύθυνση μας.
Επίσης μπορείτε να μας στείλετε και εσείς φωτογραφίες που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε, για το επόμενο κουίζ.

3 σχόλια:

  1. Εγώ πιστεύω ότι είναι απομεινάρι του 40 από τη γραμμή Μαζινό. Αν με ρωτήσετε τότε τι θέλει στη παραλία θα σας έλεγα ότι περιμένει τον εχθρό που θα έρθει δια θαλάσσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πιστεύω ότι είναι το νούμερο 1.
    Τειρεσίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε μου καλέ που χρησιμοποίησες το ψευδώνυμο Τειρεσίας για να σχολιάσεις, χαθήκανε τα ψευδώνυμα. Όχι ότι με πειράζει αλλά μπλεκόμαστε ρε αδερφέ. Και επιπλέον, θα έγραφε αυτό ο Τειρεσίας. Ο Τειρεσίας θα έγραφε: τίποτα από τα παραπάνω, έχετε κάνει λάθος, Είναι σκηνή από την ταινία μικρού μήκους του Μπουνιούελ, "Τα απομεινάρια μιας πολής".
    Τειρεσίας ο original (πως λέμε ο Σάκης ο γλύκας ο original?) αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή